Wysłany: Wto 25 Kwi, 2006 09:22 Jaki majątek posiadacie w SWC i ile zarabiacie ?
Ja zarabiam 100 tys. kredytow na miesiąc. A posiadam jednego Custom NPC, Personal Residence na Naboo, 500 tys. kredytow i 3 statki. YT-1300, J-type 327 i Cloakshape / H fighter.
Pomógł: 1 raz Dołączył: 02 Mar 2006 Posty: 152 Skąd: Warszawa - Lublin
Wysłany: Wto 25 Kwi, 2006 18:43
Ja za swoje miasto i pensje powinienem dostawac 800k do tego dochodzi jakiś handelek itp.
W drodze jest juz drugie miasto wiec jak mi sie wszystko pobuduje bedę ciągnął 1,5 mln
A majątek taki sobie, najcenniejsza jest kompletna zbroja mandalorianska ktorej jestem pierwszym w SWC posiadaczem, od niedawna sa chyba jeszcze 2 osoby ktore takową posiadają w komplecie (ciezko wycenic mi jej wartość, dla mnie jest bezcenna, za komplet ludzie oferowali mi 20mln ale odrzucilem). Oprocz tego kilka statków, npc, akcje czyli w miare zdywersyfikowany portfel .
Ostatnio zmieniony przez Vong Gin`aal Czw 27 Kwi, 2006 11:06, w całości zmieniany 1 raz
Pomógł: 2 razy Dołączył: 14 Mar 2006 Posty: 165 Skąd: Łódź / Tomaszów Maz.
Wysłany: Sro 26 Kwi, 2006 22:26
Zarabiam skromnie, 50k miesięcznie, jeśli chodzi o pensję. Do tego dochodzi kasa za różnego rodzaju obrazki, customy, etc - czasem kilkadziesiąt, czasem kilkaset tysięcy na miesiąc. A jeśli chodzi o majątek, to 1 YT-2000, 2 YT-1210, które właśnie opycham i dwa High Rise'y (20 i 40 flats), ale akurat asortyment facilities mam zamiar nadal poszerzać.
Ogólnie kiedyś byłem bardziej kasiasty, ale przed odejściem z HawkBats zostawiłem im co miałem, na pomyślniejszy rozwój i z sentymentu. A teraz powoli się 'odbudowuję'.
Wysłany: Czw 27 Kwi, 2006 07:24
Um... 'zburzcie tę światynię, a wtrzy dni ją odbuduję' hmmm?
Jeśli o mnie chodzi, to mam 2/3 miasta Jakiegoś kija na natarczywych przechodniów, i inwestycja w pewnym projekcie
Ahh.... jeszcze mam trochę siwych włosów po przeczytaniu pierwszego tematy apropo zmian w łańcuchu zaopatrzenia
8 budynkow na Abrion Minor + 400tys w gotowce +ARC + pare npcy. W sumie rynkowa wartosc to jakies 7 milionow (niezbyt duzo ale zawsze swoje). Zamierzam dalej inwestowac w budynki.