Wysłany: Pią 14 Kwi, 2006 00:34 CP Master
Hehe, temat dość oczywisty... jest jeden programik, legalny, który pozwala nam nie martwić się klikaniem w bannerki całkiem przyjemny, nie powiem... tylko mam problm, dzisiaj przestał mi działąć poprawnie, cos tam głsoowal, cos tam klikał, ale CPsów nie dostałem :/
Czy ktoś z was też używa tego i sptkał sie z podobnym problemem?
Tak musze powiedzieć, że spotkałem się z tym samym problemem i nie wiem z czego on wynika. Ten program admini zatwierdzili, ale nie wiem czemu nie działa, najlepiej chyba bedzie skontaktować się z gościem który ten program zrobil.
Ja mam ten programik nazywa się SWC CP MASTER i mi chodzi. Niestety nie mozna go tak po prostu sciagnac, bo zeby go uzywac trzeba go kupic, zeby aktywowac konto.
Wysłany: Pią 14 Kwi, 2006 22:18
No cóż, skontaktowałem się, i mam odpowiedź.
Skrypt bannerkowy został lekko zmieniony i w tej chwili wymaga zalogowania. Dlatego też moze nie działąć. Jeśli grasz poprzez IE, nie ma problemu, jeśli nie... no cóż, SWC CP Master, przynajmniej u mnie, wykożystuje IE do zbierania CPsów, a ja używam FireFoxa
Pomógł: 5 razy Dołączył: 09 Mar 2006 Posty: 94 Skąd: KielcePL/DoncasterUK
Wysłany: Czw 16 Sie, 2007 09:33
Jakis czas temu Khan, o ile dobrze pamietam, ogłosił, ze jakiekolwiek scrypty/programy majace na celu zdobywanie CPs automatycznie, są nielegalne i zakazane.
Żonka zaczęła grać, więc banerków pilnuję albo ja albo ona, zależy kto kompa akurat okupuje.
Programik już nie potrzebny Tak przy okazji, jakiś czas temu ubył jeden baner - 10 CP mniej na dzień.