Moze to zbyt odważne pytanie i wielu nawet tu nie wejdzie, lae spróbuję. Naprawde ta gra wygląda fajnie.Nie to co Ogame.Proszę czy ktos mógłby mnie zarejestrować?E mailu płatnego mnie mam, a internet dostałem w 2000 r. więc wszystko przepadło.Mail od ''operatora''(nie wiem czy tak się mówi) itp., itd.A więc prosze o pomoc. Proszę napisać tu odpwiedź,gg:8486561 lub maila bolewicki@interia.pl
Pomógł: 5 razy Dołączył: 09 Mar 2006 Posty: 94 Skąd: KielcePL/DoncasterUK
Wysłany: Pią 05 Maj, 2006 20:31
Niestety, ale obecne zasady SWC pozwalaja utworzyc konto tylko na płatnym mailu.
Nie powiem ci szczegółów, sam rejestrowałem sie 1,5 roku temu, jeszcze na o2.
Potem sie zmieniło......
Jedyne wyjscie jakie widze, to popytac wsród znajomych, moze ktos ma płatny mail, zarejestrowac sie na jego mailu, a potem zmienić mail kontaktowy. To chyba najlepsze rozwiązanie.
Właśnie chodzi o to ze żaden ze znajomych nie używa płatnych e maili(no bo po co jak sa darmowe).Chdziło mi o to czy ktoś z forum mógłby mnie zarejesztrować na swoim koncie.I wtedy bym zmnienił w opcjach maila.Ja nie kradne haseł itp. Gram w WoWa i znam hasła wszystkich moich humpli.Jeśli chodzi wam o to że coś wam ukradnę to nie.Chce się tylko zarejestrować