Star Wars Combine Polska Forum Strona Główna Star Wars Combine Polska Forum
Polskie forum poświęcone SW Combine

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj


Poprzedni temat «» Następny temat
e-mail przy rejestracji
Autor Wiadomość
DantE 
Administrator
Mike Dante



Pomógł: 1 raz
Dołączył: 11 Lut 2006
Posty: 65
Skąd: Warszawa
Wysłany: Czw 06 Kwi, 2006 07:05   

Kiedyś były inne czasy :) Ja tam się z Interii rejestrowałem. 8)
_________________




www.swcombine.prv.pl
 
 
     
Balmur Wielki 


Pomógł: 1 raz
Dołączył: 03 Mar 2006
Posty: 223
Skąd: Gliwice
Wysłany: Czw 06 Kwi, 2006 21:44   

a ja na wp, i to 8 miechow temu :P
_________________
[center]
 
 
     
Rancorn

Dołączył: 03 Cze 2006
Posty: 1
Wysłany: Sob 03 Cze, 2006 21:50   

teraz jest nowa domena, @onet.eu i na niej dziala :)
 
     
a1den 

Dołączył: 07 Lip 2006
Posty: 1
Skąd: ze wsi kolo bielska
  Wysłany: Pią 07 Lip, 2006 11:44   

Nie trzeba miec platnego adresu ;]
Na domenie onet.eu wszystko pieknie dziala :D Sam sprawdzilem!!
Bardzo chcialem zagrac w swcombine ale na zaden e-mail nie moglem sie zarejestrowac.
Na formu przeczytalem ze na tej domenie dziala, sprawdzilem i rzeczywiscie !!
teraz tylko czas oczekiwania na haslo i moge grac :D
_________________
The path of Force is my destiny, the path of war is my life
 
 
     
Kalmusek

Dołączył: 06 Lip 2006
Posty: 1
Wysłany: Pią 07 Lip, 2006 14:15   

E tam...wystarczy wlasny serv miec i zrobic se maila typu admin@domena.com :P
Przyjamniej ja se tak zrobilem ;X
 
     
Welk Barras 


Dołączył: 10 Lip 2006
Posty: 5
Wysłany: Pon 10 Lip, 2006 16:09   

Tak samo wystarczy konto na wirtualnej polsce tylko z aliasem wp.eu . Bez opłat zeby nie było.
_________________

 
 
     
Attiles 
Harkle Greno


Dołączył: 22 Gru 2006
Posty: 64
Wysłany: Pią 22 Gru, 2006 21:43   

Ja się zarejestrowałem w www.onet.eu i mi przyjeło, tylko teraz czeakam na aktywację, a i w onecie są darmowe jak i płatne więc SWC nie założyło blokady.

Wiele Polaków tak się wycfaniło.
_________________

 
 
     
Bringsir 
XXX Miners


Dołączył: 14 Gru 2006
Posty: 22
Skąd: Nowy Sacz
Wysłany: Sob 23 Gru, 2006 09:59   

Wiecie co :) ? Ja sobie instalnąłem za free na moim servie i domenie i mam konto :D
_________________
 
 
     
George Wilkins 

Dołączył: 15 Lut 2007
Posty: 1
Wysłany: Czw 15 Lut, 2007 14:57   

Attiles - jesteś bogiem (uświadom to sobie). Jesteście wielcy supcio! Ten trick z onet.eu! Thx!!!
_________________
SW: Combine, próbowałem, się zarejestrować od... sam już nie pamiętam... udało się!
 
     
Attiles 
Harkle Greno


Dołączył: 22 Gru 2006
Posty: 64
Wysłany: Czw 15 Lut, 2007 16:58   

George Wilkins napisał/a:
Attiles - jesteś bogiem (uświadom to sobie). Jesteście wielcy supcio! Ten trick z onet.eu! Thx!!!


George Wilkins, tylko tyle ? :) :):):)
Nie przesadzaj pomagam jak wszyscy, dzielę się dobrym promyczkiem, który mi podarowano.

Możesz mi dać pochwałę :) :):)
_________________

 
 
     
Homies 

Dołączył: 30 Sty 2007
Posty: 1
Wysłany: Sob 03 Mar, 2007 00:38   

ja to mam konto na Orange i wszystkojest good:)czyli dziala:P
 
     
Jack Welles

Dołączył: 03 Lis 2008
Posty: 3
Wysłany: Pon 03 Lis, 2008 20:38   

Gwoli informacji dla innych początkujących. Obecnie np. mail z o2.pl także działa. Więc chyba nie ma wielkiego problemu z bezpłatnymi mail'ami.
Sam się przeraziłem, gdy przeczytałem pare wątków w pomocy, a wcześniej spróbowałem zarejestrować w grze. Pomyślałem, że mogą być problemy, ale jak się okazało - wszystko poszło jak z płatka.
 
     
Bart 
New Republic-Cadet


Dołączył: 03 Lip 2008
Posty: 31
Wysłany: Pon 22 Gru, 2008 11:02   

Interia też działa! Sprawdzone :!:
BTW :arrow: Sieeema, dawno mnie nie było, muszę teraz znowu zasypać dział "Pomoc" :razz:
_________________
Nick: Bart Tantaurn
 
     
NaNzir 


Dołączył: 06 Paź 2008
Posty: 6
Skąd: Gorzów Wlkp.
Wysłany: Czw 05 Lut, 2009 23:57   

Mam pytanko, a nie chce zakładać nowego tematu: Czy swc sprawdza ip przy logowaniu, czy tylko przy rejestracji (np. jak znajomy się czasem zaloguje u mnie to system nie zauważy tego jako drugiego konta)?
_________________

 
 
     
Mika Noris 
New Imperial Order


Pomógł: 5 razy
Dołączył: 09 Mar 2006
Posty: 94
Skąd: KielcePL/DoncasterUK
Wysłany: Nie 08 Lut, 2009 02:23   

Dzieki takim akcjom mozesz wlasnie przeczytac swoje imie w Sim News :)

Banned for multi :P

Jesli chcesz, zeby kolega sprawdzal sobie cos na twoim kompie - zarejestrujcie sie jako multi, jesli nie chcecie zarobic bana.
_________________

 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group