Pomógł: 2 razy Dołączył: 14 Mar 2006 Posty: 165 Skąd: Łódź / Tomaszów Maz.
Wysłany: Pią 24 Mar, 2006 23:59
Wszedłem sobie w Account Settings, a tam:
A więc dawniej niż myślałem... Jednak jest to prawda. I już spieszę z wyjaśnieniem.
Faktycznie zarejestrowałem się tego dnia (to był styczeń/luty 2004), a rzecz w tym, że de facto grać zacząłem dopiero w lipcu tegoż roku. Dlaczego? A dlatego, że aż do lipca byłem uzależniony od szkolnego łącza, a tam zawsze się ciekawsze znajęcia znalazło - przyznajcie - dla nooba SWC nie jest zbyt atrakcyjne, zwłaszcza jak prawie nikogo nie zna i ma problemy z połapaniem się w tym wszystkim. Jednak w lipcu zakupiłem moją wspaniałą, superszybką, najtańszą neostradę (którą mam do dziś) i wtedy mogłem na poważnie wziąć się za granie.
Jednak jeśli brać pod uwagę sam dzień rejestracji, to stawia mnie on w czołówce użytkowników tego forum. A jednak znam osobę, która zarejestrowała się jeszcze wcześniej, a potem namówiła mnie - Aiden Taan, obecny leader HawkBats. Wyjdzie na to, że jest najstarszym weteranem SWC z Polski.
Nie na początku byłem prospectorem (czyli poszukiwaczem złóż) pożniej znalazłem jakies cenne złoże i zostałem jednym z głownych pilotów. Vice Dyrektor w mojej frakcji jest polakiem i właśnie się staram o jakieś wyższe stanowisko.
Ostatnio zmieniony przez Baci Neon Wto 06 Cze, 2006 11:26, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: Sro 05 Kwi, 2006 20:42
Miałem to szczęście że zechcieli mnie w TX Miners i właśnie kończe swój pierwszy hiperskok. jutro powinienem odebrać swojego służbowego YT-1300 i mam nadzieję że zacznie się ciężka praca połączona z dobrą zabawą:)
To aplikacja wysyłająca automatycznie posty na fora. Dostała się przez jedno z Forum frakcji Combine i teraz rozprzestrzenia się po wielu forach frakcji i combine affilited sites, moglibyscie na bieżąco to kasowac ... czy ktoś wogóle moderuje to Forum chociaz raz w tygodniu?