Ogólnie pytanie dotyczy wszystkich "Rare" itemów.
Jak można je zdobyć W temacie napisałem o zbroji mandaloriańskiej bo taka mi się marzy (zamiłowanie do mandalorian) i chciałbym ją zdobyć (prędzej lub później ) i dlatego też pytam Vonga o to skąd ją wytzasnął.
Pomógł: 1 raz Dołączył: 13 Maj 2006 Posty: 33 Skąd: Warszawa
Wysłany: Czw 21 Sie, 2008 10:44
1. White/Red Scenario
2. Konkursy organizowane okazjonalnie przez adminow (np seria gwiazdkowo-noworoczna) - niemniej takie rarytasy ciezko trafic w ogole w konkursie a co dopiero wygrac)
3. Kupno od kogos kto zdobyl wczesniej - olbrzymia kasa.
4. Zaprzyjazniony admin, ktory da po znajomosci.
5. Wlam do bazy danych i dodanie sobie takiej zbroi.
6. Mozna tez kupic na e-bay, czasem na allegro albo innych serwisach, ale to juz OOC, koszty za skorupy do dalszej obrobki (malowanie itd.) to kolo 2000$.
W tej chwili w grze sa bodaj 3 zbroje, z czego dwie sa kompletne a trzecia w czesciach.
Ktos kto posiada caly komplet takiej zbroi moze chciec kilkaset milionow creditsow za taka zbroje - Vong robil testowa aukcje ile ludzie sa sklonni zaplacic, mial oferty rzedu 70mln...
Pomógł: 1 raz Dołączył: 13 Maj 2006 Posty: 33 Skąd: Warszawa
Wysłany: Czw 21 Sie, 2008 15:02
WS (white) i RS (red) to rpg prowadzone na forach oficjalnych przez wyznaczonych mistrzow gry, odbywaja sie zgodnie z realiami combine i ich zasadami
White sa wzglednie bezpieczne, mozna zyskac i stracic itemy, ale nie mozna stracic zycia.
Red sa najniebezpieczniejsze - jesli zginiesz w rpg zginiesz w combine.
Oba rodzaja maja wplyw na postac, chocby pod postacia zdobywanego experienca po zakonczeniu scenariusza.
O ile wiem w tej chwli albo zrezygnowano albo nie prowadzi sie zadnego red scenario.
Pomógł: 1 raz Dołączył: 02 Mar 2006 Posty: 152 Skąd: Warszawa - Lublin
Wysłany: Pon 10 Lis, 2008 15:21
Zbroję wygrałem w grach które były urządzane na IRCu. Właściwie to wygrałem 2 z 4 częsci a pozostałe dwie wykupiłem. Czyni to ze mnie jedyną osobę która sama skompletowała zbroję a nie została nagrodzona przez adminów całym kompletem za pomoc z SWC.
Obecnie nabycie zbroi jest niemożliwe. Jest ich mniej niż 10 sztuk, wszyscy użytkownicy nie mają zamiaru się z nią rozstawać, no chyba że dysponujesz czymś naprawdę unikalnym na sprzedaż typu ISD/VSD lub unique ship.